Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω εάν θα με ενδιέφερε να διαβάσω τις θεωρίες συνωμοσίας που θεωρείτε ότι κρύβονται πίσω απ' την μεταφορά του forum στο discord.
Στο κομμάτι της απάντησης, δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό όριο για να απαντήσουμε.
Τώρα στο κυρίως θέμα μας, στατιστικά, οι περισσότεροι παίκτες στα περισσότερα παιχνίδια δεν χρησιμοποιούν τις συνομιλίες εντός παιχνιδιού και πολύ περισσότερο δε χρησιμοποιούν το forum, λόγω χρόνου κυρίως αλλά επειδή δε βολεύουν μιας και για να λάβεις κάποιο μήνυμα για κάτι θα πρέπει να είσαι online. Ένας άλλος λόγος είναι ότι οι περισσότεροι δε θέλουν να κοινοποιήσουν το κινητό τους τηλέφωνο για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις από συμπαίκτες. Οπότε, η ύπαρξη μιας τέτοια πλατφόρμας γενικά έχει λύσει αρκετά καθημερινά προβλήματα μιας και πέρα της έκδοσης του υπολογιστή, έχεις και μέσω εφαρμογής. Οπότε καλή ώρα το discord είναι εύκολο, ελαφρύ, γρήγορο κ πιο βολικό. Γιατί βολικό; Διότι εάν παίζεις σε πολλά παιχνίδια, τότε μέσω μίας πλατφόρμας μπορείς να συνομιλείς με συμπαίκτες σου για όσα παιχνίδια παίζεις. Κ η αλήθεια είναι ότι από τότε που βγήκε ο Elvenar server στο discord, το προσέγγισαν αρκετοί παίκτες από αρκετές χώρες. Επίσης, έτρεξε διαγωνισμός Σεπτεμβρίου, για Οκτώβριο δεν έτρεξε ακόμη αλλά μόλις μπει ο Νοέμβριος θα τρέξει κι άλλος διαγωνισμός.
Γενική συμβουλή προς πάσα κατεύθυνση, εάν θέλετε να γράψετε την άποψή σας, είστε ελεύθεροι να το κάνετε, όμως καλό είναι να τεκμηριώνετε και όσα λέτε για να ενισχύετε τη θέση σας. Το αναφέρω αυτό, διότι το να λέει κάποιος/α αυτό δε μ αρέσει, ή εγώ έχω εμπειρία από αλλού και ξέρω ή αντιλαμβάνομαι καλύτερα, δεν ενισχύει τη θέση σας απλά αποθαρρύνετε την αναγνώστη απ΄ το να σας πιστέψει.