INFERNO NEMESIS αρχικα θα σου ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαστε φιλοι και χαρακτηρισμους σαν αυτους (του "κολακα" εννοω), στα φιλαρακια σου... οχι σε ΄μενα... δεν με ξερεις και πιστεψε με πως δεν θες να με γνωρισεις κιολας. Επειδη δεν εχεις ιδεα τι σου γινεται εδω μεσα, ανηκω σε μια συντροφια που το χρυσο στο Κωδωνοστασιο το παιρνει επι εβδομαδιαια βαση και ανοιγουμε 16-18 σεντουκια στο Τουρνουα. Οπως καταλαβαινεις δεν εχω λογο να κολακεψω κανεναν και αλλοι ειναι αυτοι που επιζητουσαν να ενταχθουν στη συντροφια μου και δεν μπορεσαν... Αυτα ηθελα να τα αναφερω για να ξερεις ποιος ειναι ποιος εδω μεσα, εσυ και οχι μονο...
Oσον αφορα τη mini-προσυνεννοημενη συνομιλια σας, εσεις ειστε αυτοι που γελοιοποιηθηκατε για αλλη μια φορα στη κοινοτητα του elvenar, νομιζετε οτι μου κανατε κατι... (χαχαχα) Αλλά δεν φταιτε εσεις, φταινε αυτοι που σας αφηνουν να γραφετε εδω και η Δημοκρατια που εχουμε. Μιας και που ειπα Δημοκρατια, διαβαστε κατι που ειχε πει ο Ισοκρατης:
"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται, διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"
Κι εσυ INFERNO NEMESIS μην αρχισεις να ψαχνεις αν υπαρχει καποιος Ισοκρατης στο παιχνιδι πιστευοντας οτι αρχισω να κολακευω κι αυτον... γιατι μεχρι εκει φτανει το μιζερο μυαλουδακι σου.
Αυταααα.... πολλα ειπα και πολυ ασχοληθηκα με δυο κομπλεξικα ανθρωπακια που βγαζουν τα κομπλεξ τους εδω μεσα... εδω μεσα γιατι υπαρχει η ανωνυμια και γιατι πολυ πιθανον εξω να μην μπορουν...
Πραγματικα λυπαμαι για εσας, πιο πολυ λυπαμαι ομως γιατι γινονται τετοιες γελοιοτητες μεσα σε ενα παιχνιδι.
Και τωρα μπορειτε να συνεχισετε να τρολαρετε οσο θελετε. Αντιλογο απο εμενα δεν θα εχετε και ξερετε γιατι... γιατι αυτο που εκπεμπετε ειναι μονο τοξικοτητα.
Και κατι τελευταιο... κατι τετοιες συμπεριφορες θα πρεπει να προβληματιζουν και τους αρμοδιους κι αν κρινουν σωστα με καποιον τροπο πρεπει να δρασουν, οπως νομιζουν καταλληλα εκεινοι. Ο λογος δεν εχει να κανει μ΄ εμενα, ξερω πολυ καλα πως πρεπει να αντιμετωπισω κατι τυπους σαν αυτους και εαν θα ασχοληθω και γενικοτερα μαζι τους. Εχει να κανει με το οτι ετσι υποβαθμιζεται το φορουμ και κατ΄ επεκταση το παιχνιδι ολο.