DeletedUser3
Guest
Παρουσίαση της Ομάδας του Elvenar
Σε αυτό το το thread, τα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης θα γράψουν λίγα πράγματα για τον εαυτό τους, ούτως ώστε να γνωρίζετε πάνω-κάτω ποιοι σας "προσέχουν" όταν παίζετε
Δίνοντας το καλό παράδειγμα, θα ξεκινήσω:
Ονομάζομαι Μιχάλης, κατάγομαι από το Ρέθυμνο και μένω στο Ρέθυμνο. Πριν από 16 χρόνια έδωσα Πανελλήνιες, άρα μάλλον η πρόσθεση τα βγάζει 34... Έχω σπουδάσει στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη Σχολή Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών. Μιλάω αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, παίζω μουσική (μπουζούκι και αρμόνιο), είμαι υπερήφανος φίλος ενός γερμανικού ποιμενικού που νομίζει ότι είμαι το αφεντικό της.
Γενικά σιχαίνομαι την τηλεόραση καθώς θεωρώ ότι είναι ο βασικός λόγος της κατάστασης που είμαστε σήμερα. Βέβαια κάποιος απλά θα πει "Εγώ μόνο Survivor βλέπω", κι εγώ απλά θα σιωπήσω (από ευγένεια). Διασκεδάζω πλέον με πολύ συγκεκριμένα πράγματα, όπως καλές σειρές, καλοστημένα από σενάριο games και καλά βιβλία.
Τον καιρό που μου προτάθηκε να αναλάβω τη Διαχείριση της Κοινότητας του Elvenar για τον ελληνικό server, είχα ήδη αποφασίσει ότι δεν θα συνέχιζα το διδακτορικό μου και είχα επικεντρωθεί στους μαθητές μου. Η "κανονική" δουλειά, καλώς ή κακώς, είναι για όλο το χρόνο, με μικρά διαλείματα, οπότε τα 2 τελευταία χρόνια, με το Elvenar και με την προετοιμασία μελλοντικών συναδέλφων σε Φυσική και Χημεία, οι 24 ώρες της ημέρας δεν ήταν ποτέ αρκετές και οι διακοπές έχουν προς το παρόν αναβληθεί...
Με την InnoGames γνωριζόμαστε χρόνια... Από το μακρυνό 2007 που έπαιζα Φυλετικές Μάχες (την ώρα που υποτίθεται διάβαζα για την εξεταστική) και το 2008 που βγήκε το West και έτυχε να γνωρίσω εξαιρετικούς ανθρώπους όντας μέλος της Ο.Δ. για πολύ λίγο, καθώς η μητέρα-πατρίδα με κάλεσε και για περίπου 2 χρόνια τα εμβόλια του Στρατού και το μεταπτυχιακό, με κράτησαν μακρυά από τα games.
Σε όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας δει και ζήσει πάρα πολλές καταστάσεις, καταρχήν θεωρώ ότι αυτή η δουλειά, του να "προσέχει" κάποιος παιδιά (και γνωρίζω ότι οι περισσότεροι είστε "μεγάλα παιδιά") και να βοηθάει με το να μεταφέρει τις ανησυχίες, τα σχόλια και τις ιδέες των χρηστών στη διαμόρφωση ενός παιχνιδιού, είναι κάτι το οποίο δεν έχει κανείς την ευκαιρία να το κάνει πολλές φορές στη ζωή του.
Δυστυχώς ο ρόλος που έχω αναλάβει (εδώ) δεν είναι να είμαι "ευχάριστος" και ξέρω ότι κατά καιρούς έχω στεναχωρήσει αρκετούς από εσάς τα τελευταία 2 χρόνια, έχοντας βέβαια βοηθήσει πολλαπλάσιους οποτεδήποτε αντιμετώπιζαν οποιοδήποτε πρόβλημα. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πέρυσι έπαιξαν στο "Θερινό Ηλιοστάσιο" και ήταν έκπληκτοι που ανήμερα Δεκαπενταύγουστο έλαβαν απάντηση σε αίτημα υποστήριξης. Προσπαθώ όμως γενικά να λέω με όμορφο τρόπο τα κακά νέα... Έχει κι αυτό την αξία του αρκετές φορές.
Είμαι γενικά της νοοτροπίας πως ό,τι καλό (ή κακό) κάνει κάποιος θα του επιστραφεί πολλαπλάσιο και με αυτό πορεύομαι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που έχουν γίνει τα 2 τελευταία χρόνια στο παιχνίδι, όμως τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη και πάντοτε υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Συλλαμβάνω κάποιες φορές τον εαυτό μου να προσπαθεί να θυμηθεί "τι ενδιαφέρον είχε το παιχνίδι" όταν ξεκίνησε, όμως πέρα από την υφέρπουσα ιστορία, δεν βρίσκω κάτι... Ήταν κάτι τόσο διαφορετικό όμως, το οποίο ήταν αρκετό για να "κρατήσει" κάποιον.
Ήμασταν εδώ όμως όλοι και το είδαμε να γίνεται ένα από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια στρατηγικής, γιατί όπως έλεγε και ο Einstein:
"Μεταξύ γνώσης και φαντασίας, επιλέγω τη φαντασία, γιατί δεν έχει κανένα περιορισμό."