Καλωσήρθες στα μέρη μας ταξιδιώτη — Επισκέπτεσαι για πρώτη φορά το forum μας;
Σε έχω ξαναδεί να τριγυρνάς εδώ γύρω; Για να συμμετάσχεις σε συζητήσεις ή να θέσεις σε όλους το ζήτημα που σε απασχολεί, θα χρειαστεί να αποκτήσεις ένα λογαριασμό στο forum. Απόκτησε το λογαριασμό σου πατώντας εδώ!
π.χ. η καινούργια έκδοση της ενημέρωσης της ποσότητας των υλών με την αναφορά ΕΚ και ΧΙΛ αντί της αριθμητικής αναφοράς δημιουργεί έλλειψη ενημέρωσης, σύγχυση και εκνευρισμό και είναι φυσικά non-user-friendly το να μην γνωρίζεις το ακριβές ποσό των υλών σου...
Ένα από τα πολύ σοβαρά λάθη ενημέρωσης στο παιχνίδι είναι τα μικροσήματα των στρατιωτικών μονάδων, που δεν εμφανίζονται ΠΟΥΘΕΝΑ για ενημέρωση, εκτός αν κατασκευάζονται από κάποιο κτήριο εκείνο το διάστημα. Ένας νέος παίκτης δεν μπορεί να γνωρίζει, ΔΙΟΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ αναφέρεται, κάτι που...
Έχει κανείς υπολογίσει από την στιγμή που εμφανίζεται ο θησαυρός πόλης σε πόση ώρα εξαφανίζεται ή αλλιώς, για πόση ώρα παραμένει διαθέσιμος για παραλαβή ; Φυσικά, αυτή η ερώτηση απευθύνεται κυρίως στους διαχειριστές που θα έπρεπε να έχουν ενημερώσει στο φόρουμ για το θέμα αυτό, γιατί ειδικά...
Είναι ΠΟΛΥ χρήσιμη η απάντησή σου και σε ευχαριστούμε πολύ. Βέβαια, δεν έχω ακόμη το Αββαείο των Δράκων και καταλαβαίνω ότι οι σκέψεις σου πηγάζουν από το επίπεδο που βρίσκεσαι. Προσωπικά, όντας ακόμη στο επίπεδο 10, προφανώς η ταλαιπωρία της υπομονής είναι μεγάλη, με υποχρέωση να μένω ίσως και...
Βρίσκομαι στο 10ο κεφάλαιο έρευνας, με το ταλαίπωρο mana, και έχοντας κάνει την γνωστή υπομονή, έχω μαζέψει 100 βασιλικές αποκαταστάσεις, περιμένοντας να δω που θα είναι τελικά χρήσιμες. Καθώς τα νέα κτήρια που λαμβάνουμε από τις εκδηλώσεις ουσιαστικά αντικαθιστούν τα παλαιότερα σε...
Προφανώς η 17η Αυγούστου 23 είναι η χειρότερη εποχή για περιπέτειες συντροφιάς. Έδωσα άδεια στην συντροφιά μου να μην ασχοληθούν και να συνεχίσουν χαλαρά τις διακοπές τους.
Για να μην ανοίγω άλλο θέμα. πριν 2 εβδομάδες έχω παρατηρήσει ότι οι προσφορές μου εξαφανίζονται μαζικά από την Αγορά, ΧΩΡΙΣ να υπάρχει στις αναφορές ενημέρωση αν κάποιος τις πήρε... ΔΕΝ ΞΈΡΩ αν κάποιος τις παίρνει, αν αυτοακυρώνονται και αυτοεπιστρέφουν τα αγαθά ή απλά χάνονται όλα...
Προσωπικά βάζω 3ωρα μόνο όταν παίζω και έχω στην αρχή να μαζέψω 3ωρα και 9ωρα ώστε το 20% να δώσει περισσότερο. Όταν και εφόσον λειτουργεί μέσα μας το μαθηματικό μυαλό, τότε βρίσκει αποδοτικές λύσεις...
Τελικά η απάντηση έρχεται από ένα από τα τελευταία θέματα των παρόντος τομέα ερωτήσεων, που περιγράφει τα κτήρια της εκδήλωσης... Πρόκειται για τον Αναβάτη του Κηφήνα, που κάποιοι της διαχείρισης το ονόμασαν λιβελούλα για άγνωστο, non-user-freindly (μη εξυπηρετήσιμο), λόγο... στα αγγλικά...
Πλην των προμηθειών, όλα τα υπόλοιπα δεν είναι χρήσιμα, καθότι το εμφανιζόμενο ως 80% των αγαθών είναι στην βάση του, άρα τίποτα, και μόνο για μία φορά (3ωρο), και τα νομίσματα και οι Ορκς παραβγαίνουν από αλλού.
Οι λιβελούλες κατασκευάζονται σε ένα κτήριο της νέας εκδήλωσης. Δεν ζητούνται από αποστολή. Δεν έχω χώρο στην πόλη μου να βάλω το κτήριο παρότι το πήρα. Συνεπώς όποιος / -α πήρε το σχετικό κτήριο της εκδήλωσης και το έβαλε στην πόλη του, ας απαντήσει.
Socrates, σε ευχαριστώ και εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μας για την προσφορά σου να μας ανοίξεις τα μάτια να δούμε μακρύτερα και αποτελεσματικότερα.... (you did not drink the conium, I guess :D )...
Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφετε... Πέρα από αυτά, προσωπικά γράφω για όσα αφορούν την παρακάτω εικόνα, που σε όποιο επίπεδο και να είσαι ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ... Και χάνει την αξιοπιστία του το παιχνίδι με αυτήν την λογική... και περί αυτών πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει το όριο που περιέγραψα...